Γενικά

16 Σεπτεμβρίου 2018 18:51

Αδιανόητο: Έθαψε ζωντανό το σκύλο του γιατί τσακωνόταν με τη γάτα του

Ο ασυνείδητος άντρας συνελήφθη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ζώο

Αδιανόητο: Έθαψε ζωντανό το σκύλο του γιατί τσακωνόταν με τη γάτα του
-

 

Αδιανόητη φρικαλεότητα.

Ένας νεαρός άντρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ έθαψε ζωντανό τον σκύλο του για έναν απίστευτο λόγο: Δεν τα πήγαινε καλά με το γατάκι που πρόσφατα είχε υιοθετήσει.

Ο 24χρονος Richard Piquard δεν ήθελε πια τον 18χρονο «Chico» και τον έβαλε σε μία τρύπα και έφραξε την είσοδο με έναν βράχο για να μην μπορεί να το σκάσει.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαρίων και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί για κακοποίηση ζώου. Όσο για το γατάκι του το πήραν καθώς όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Walter J. Warchol στην «Telegram & Gazette»: «Παρά τα 41 χρόνια που έχω στο σώμα, δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό. Έχουμε δει άλλες μορφές κακοποίησης ζώων, αλλά το να θάψεις κάτι ζωντανό είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Όσο για το άτυχο ζωάκι, μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή του Tufts University για τις πρώτες βοήθειες, μόνο που αποφασίστηκε τελικά να του κάνουν ευθανασία…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)