Γενικά

03 Ιουλίου 2018 10:04

Βρέθηκε ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου!

Η απίστευτη ιστορία μίας γυναίκας που θεωρήθηκε νεκρή, μπήκε στο ψυγείο, όμως τελικά ήταν ζωντανή.

Βρέθηκε ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου!
-

Μία γυναίκα δηλώθηκε νεκρή, μετά από τροχαίο. Όμως η ζωή της δεν είχε τελειώσει.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό νοσοκομείου επαρχίας της Νοτίου Αφρικής, η γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο, στις 24 Ιουνίου, όπως ακόμα δύο άτομα. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι «τα μηχανήματα δεν εντόπισαν ίχνη ζωής».

Αργότερα, όταν εργαζόμενος του νεκροτομείου πήγε να τσεκάρει τη σορό της στο ψυγείο, αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιευτεί, ανέπνεε.

Έτσι, η.. παρ’ολιγον νεκρή βγήκε από το ψυγείο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο υπεύθυνος, πάντως, της εταιρείας ασθενοφόρων, είπε ότι το προσωπικό που επιχείρησε στο σημείο δεν φέρει ευθύνη, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια παραμέλησης από μέρους τους.

Η γυναίκα και οι δύο νεκροί ήταν επιβαίνοντες σε όχημα που είχε τρακάρει και αναποδογυρίσει. Όταν ένα ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του τροχαίου συγκρούστηκε με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο κι έτσι ένα δεύτερο ασθενοφόρο, άλλης εταιρείας έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους νεκρούς και τη γυναίκα, οι οποίοι είχαν εκτοξευτεί από το όχημα και βρίσκονταν στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της δεύτερης εταιρείας, η γυναίκα είχε πολλαπλά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι της, που ήταν τόσο άσχημα ώστε δεν ήταν εφικτό να γίνει αντιληπτή η ηλικία της.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)