Γενικά

17 Ιανουαρίου 2018 11:36

Ουρές για τα αθλητικά με δώρο ετήσιο εισιτήριο για τα ΜΜΜ (βίντεο)

Εκατοντάδες άνθρωποι διανυκτέρευσαν σε αρνητικές θερμοκρασίες έξω από το κατάστημα, για να αγοράσουν το «μαγικό» παπούτσι.

Ουρές για τα αθλητικά με δώρο ετήσιο εισιτήριο για τα ΜΜΜ (βίντεο)
-

Εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν στο κατάστημα της Adidas στο Βερολίνο για να αγοράσουν ένα ζευγάρι από τα πολυπόθητα αθλητικά της εταιρείας.

Ο λόγος ήταν απλός: η εταιρεία σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έκανε δώρο μαζί με τα παπούτσια ετήσιο εισιτήριο για τις μεταφορές με τα ΜΜΜ.

Το ζευγάρι παπουτσιών στοιχίζει 180 ευρώ και η συνεργασία με τη δημόσια εταιρεία για τα ΜΜΜ με αφορμή τα 90ά της γενέθλια.

Τα παπούτσια είναι νεότερη έκδοση παλαιότερου μοντέλου, του 1993, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές στην ανατολική Γερμανία, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Το ετήσιο εισιτήριο, κόστους 730 ευρώ, βρίσκεται τοποθετημένο στη γλώσσα του παπουτσιού.

Τα ΜΜΜ του Βερολίνου πραγματοποιούν ευρεία καμπάνια τα τελευταία χρόνια και έχουν ήδη προωθήσει μια σειρά δράσεων και διαφημίσεων, οι οποίες έχουν μεγάλη αποδοχή από το κοινό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι για το παπούτσι με το «μαγικό» χαρτάκι, περίμεναν ακόμα και όλη τη νύχτα στην ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από το κατάστημα, ενώ η θερμοκρασία ήταν υπό το μηδέν.

Ανάλογη συνεργασία είχε κάνει το 2013 και η Nike με τα Μέσα Μεταφοράς του Λονδίνου, που τότε είχαν την 150ή επέτειό τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)