Γενικά

08 Ιανουαρίου 2018 23:06

Τρεις γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατό του αλλά… “αναστήθηκε”!

Σκηνές από ταινία θρίλερ στο νεκροτομείο του νοσοκομείου όπου “ξύπνησε” ο… νεκρός.

Τρεις γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατό του αλλά… “αναστήθηκε”!
-


Ο Gonzalo Montoya Jiménez ξύπνησε σε νεκροτομείο νοσοκομείου, ενώ τρείς γιατροί είχαν πιστοποιήσει τον θάνατό του, όπως αναφέρει το BBC επικαλούμενο ισπανικά ΜΜΕ. 

Ο τρόφιμος φυλακής στην περιοχή της Αστούριας, στη βόρεια Ισπανία, ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγες ώρες πριν από την πραγματοποίηση της νεκροτομής. 

Σύμφωνα με την οικογένειά του το σώμα του είχε προετοιμαστεί για τη ιατροδικαστική εξέταση και όπως δήλωσαν στην τοπική εφημερίδα La Voz de Asturias «είχε σημάδια αυτοψίας πάνω του, οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τον ανοίξουν». 

Εικάζεται ότι πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, όπως ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco. Είναι μια κατάσταση όπου τα ζωτικά σημάδια επιβραδύνουν έως το σημείο να είναι σχεδόν ανεπαίσθητα. 

Ο «θάνατος» του είχε πιστοποιηθεί από τρεις έμπειρους γιατρούς στη φυλακή, οι οποίοι διέταξαν το σώμα του να σταλεί στο νεκροταφείο για περαιτέρω εξέταση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)