Γενικά

15 Ιουλίου 2017 23:33

Ασφαλτόστρωσαν τον μισό δρόμο, γιατί ξέμειναν από… λεφτά! (φωτο)

Σκηνές απείρου κάλλους με τον μισοστρωμένο δρόμο σε πόλη της περιφέρειας...

Ασφαλτόστρωσαν τον μισό δρόμο, γιατί ξέμειναν από… λεφτά! (φωτο)
-

Μια άκρως… περίεργη εικόνα αντικρίζει κανείς σε δρόμο του Άργους, καθώς είναι στρωμένος με καινούργια άσφαλτο κατά το ήμισυ!  

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας των εργασιών του ΟΤΕ, από τον δήμο Αργους – Μυκηναίων έστρωσαν άσφαλτο σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη, αλλά τούτο έγινε κατά το… ήμισυ. Από τη μια πλευρά! Η άλλη πλευρά του δρόμου παραμένει λακκούβες  και σημάδια από τα παλιά σκαψίματα.

Όπως αναφέρει το argolika.gr, εκεί που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά…

Η απάντηση του δήμου Αργούς – Μυκηναίων, στο επίσημο site του, ρίχνει τις ευθύνες στην… κυβέρνηση «με τον συνεχή στραγγαλισμό της προς τους Δήμους», όπως αναφέρει. «Δυστυχώς, λόγω της συνεχούς μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων η οποία αγγίζει το 90% δεν υπάρχει δυνατότητα ολικής αποκατάστασης των κεντρικών οδών και ο Δήμος προσπαθεί με τα λιγοστά χρήματα που παίρνει από το κράτος να αποκαταστήσει ό,τι είναι δυνατόν. Ο συνεχής οικονομικός στραγγαλισμός των Δήμων από την κυβέρνηση έχει αυτά τα αποτελέσματα. Παρ όλες τις δυσκολίες η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της καθημερινότητας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)