Γενικά

08 Οκτωβρίου 2016 14:22

Βρέθηκε βέρα μετά από 37 χρόνια!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η βέρα είχε χαθεί ενώ το ζευγάρι κολυμπούσε σε θέρετρο της Ισπανίας. Δείτε πως βρέθηκε…

Βρέθηκε βέρα μετά από 37 χρόνια!
-

Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια ένα ζευγάρι από την Ισπανία βρήκε μια βέρα την οποία είχε χάσει λίγο μετά το γάμο τους.

Ο Αγκουστίν Αλιάγα και η σύζυγός του, Χουάνι Σάντσεζ, είναι παντρεμένοι εδώ και 37 χρόνια, όμως όλα αυτά τα χρόνια ο άνδρας είχε μείνει χωρίς τη βέρα του η οποία χάθηκε λίγους μήνες μετά από τον γάμο του ζευγαριού, ενώ οι δυο τους κολυμπούσαν στη θάλασσα ανοιχτά του θερέτρου  Μπενιντόρμ.

Όπως είναι λογικό, το ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα για τον εντοπισμό της βέρας. Ωστόσο μια λάτρης των καταδύσεων και κάτοικος της παραθαλάσσιας πόλης της ανατολικής Ισπανίας-Τζέσι, κατόρθωσε τυχαία να τη βρει στον βυθό τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει το Associated Press.

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook τη φωτογραφία της βέρας πάνω στην οποία ήταν χαραγμένη η ημερομηνία 17/02/1979, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από τους χρήστες του μέσου  κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσουν την ανάρτησή της, σε μία προσπάθεια να βρει σε ποιον ανήκει το κόσμημα.

Μετά από 80.000 κοινοποιήσεις -και αφού η ανιψιά του ζεύγους είδε την ανάρτηση στο Διαδίκτυο- η είδηση της αναζήτησης του κατόχου της βέρας έφτασε μέχρι τη Σαραγόσα, όπου κατοικεί το ζευγάρι.

Τελικά η βέρα επεστράφη στον κ. Αλιάγκα προ ολίγων ημερών, με τη σύζυγό του, κ. Σάντσεζ, να δηλώνει συγκινημένη από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)