Γενικά

02 Σεπτεμβρίου 2016 07:59

Λουκέτο σε εστιατόριο επειδή είχε… σέξι σερβιτόρες! (βίντεο)

Η τοπική αστυνομία δεν βρήκε καλή την ιδέα ιδιοκτήτη ενός εστιατορίου να χρησιμοποιήσει σερβιτόρες οι οποίες φορούσαν μόνο το μπικίνι τους.

Λουκέτο σε εστιατόριο επειδή είχε… σέξι σερβιτόρες! (βίντεο)
-

Λουκέτο σε εστιατόριο έβαλαν οι αρχές στην Κίνα, καθώς δεν βρήκαν και τόσο καλή την ιδέα του ιδιοκτήτη του να χρησιμοποιήσει σερβιτόρες ντυμένες με… μπικίνι

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Musical Barbecue Restaurant στην πόλη Χαϊκού, προσέλαβε δύο μοντέλα, φίλες του, τα οποία μέχρι πρότινος δούλευαν σε εκθέσεις αυτοκινήτων.

Το εστιατόριο, από την πρώτη κιόλας ημέρα, που έκανα την εμφάνισή του οι σερβιτόρες με τα μπικίνι γέμισε με πελάτες, προφανώς γιατί ήθελαν να έχουν την εμπειρία να τους σερβίρει μια ημίγυμνη γυναίκα.

Η τοπική αστυνομία όμως δεν είχε την ίδια άποψη και έτσι μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα των δύο ημίγυμνων σερβιτόρων έβαλε λουκέτο στο εστιατόριο.

Οι αρχές υποστήριξαν ότι η παρουσία των δύο μοντέλων ήταν «χαμηλής αισθητικής» και ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με την πρόσληψή τους «παραβίασε ορισμένες από τις βασικές αξίες του σοσιαλισμού».

Σύμφωνα, πάντως, με κινεζικά ΜΜΕ το εστιατόριο θα ανοίξει ξανά σύντομα αφού πρώτα εφαρμόσει τις απαραίτητες «διορθώσεις».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)