Γενικά

10 Δεκεμβρίου 2015 12:59

Δάγκωσε δύο επισκέπτες το σκυλί του Ισραηλινού πρωθυπουργού

Στη διάρκεια εκδήλωσης επιτέθηκε σε προσκεκλημένους του Νετανιάχου και δάγκωσε βουλευτή και τον σύζυγο μίας υπουργού.

Δάγκωσε δύο επισκέπτες το σκυλί του Ισραηλινού πρωθυπουργού
-

Η 10χρονη Κάιγια, η σκυλίτσα που υιοθέτησε πρόσφατα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δεν δίστασε να δείξει τα δόντια της και να δαγκώσει δύο επισκέπτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες, ο ένας από τους οποίους ήταν ο σύζυγος της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών της χώρας.

Στη τελετή με το άναμμα των κεριών του Χανουκά, για τον εορτασμό της εβραϊκής αυτής γιορτής, η Κάιγια δάγκωσε επίσης μια βουλευτή του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Η νοσοκόμα Σάρεν Χάσκελ υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του στρατού ότι ήταν κάτι "ασήμαντο".

Ο γιος του Νετανιάχου πήρε το σκυλί από ένα κέντρο διάσωσης νωρίτερα φέτος. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter τον Αύγουστο, καλώντας τους κυνόφιλους να προτιμούν να υιοθετούν ενήλικα σκυλιά, λέγοντας "Δεν θα το μετανιώσετε!".

Η Κάιγια έχει συναντήσει αρκετούς αξιωματούχους, ανάμεσά τους ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ παρουσίασε τη σκυλίτσα του στον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατά την επίσκεψη του Κέρι στις 24 Νοεμβρίου.

ΙΣΡΑΗΛ - ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ - ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ - ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙΓΙΑ

ΙΣΡΑΗΛ - ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ - ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ - ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙΓΙΑ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)