Γενικά

19 Ιουνίου 2015 23:13

Απίστευτο: Χώρισε και... έκοψε τα πάντα στη μέση! (βίντεο)

Ένας Γερμανός με τη βοήθεια ενός τροχού έκοψε στη μέση το αυτοκίνητο, το κρεβάτι και το κινητό και έστειλε στην πρώην του τα… μισά που της αναλογούσαν.

-

Όπως προβλέπει ο Νόμος σε πολλές χώρες του κόσμου, όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι χωρίζει η περιουσία που απέκτησαν μετά το γάμο μοιράζεται ισομερώς.

Έτσι λοιπόν ένας άντρας που χώρισε ύστερα από 12 χρόνια γάμου (ή σχέσης) ακολουθώντας το «γράμμα του Νόμου» μοίρασε την κοινή τους περιουσία στην κυριολεξία… στα δύο.

Ο απίστευτος τύπος χρησιμοποιώντας τροχό και άλλα εργαλεία ακριβείας κατάφερε να κόψει στη μέση το αυτοκίνητό του, το κρεβάτι και ένα κινητό!

Σύμφωνα με την Independent, ο άνδρας έστειλε ταχυδρομικώς στην πρώην του τα... μισά που της αναλογούσαν και έβγαλε τα δικά του προς πώληση στο e-bay.

Ο άνδρας από τη Γερμανία κατέγραψε το «μοίρασμα» των αντικειμένων σε βίντεο που ονόμασε «Για τη Laura» και ανέβασε στο YouTube γράφοντας: «Ευχαριστώ για δώδεκα ‘όμορφα’ χρόνια Laura! Κέρδισες τα μισά!»

Δείτε το βίντεο

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)