Γενικά

04 Δεκεμβρίου 2014 12:54

Θα ξαναφήσετε ποτέ αναμμένα τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια;

Πάρτε μια γεύση για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο σπίτι σας όταν τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αναμμένα κι εσείς λείπετε!

-

Τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης, για να μπούμε στο πνεύμα των γιορτών, ενώ δημιουργούν και ρομαντική ατμόσφαιρά στο σπίτι.

Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνουν τα λαμπάκια συνέχεια αναμμένα, μια συνήθεια που μπορεί όμως να αποβεί μοιραία.

Καλό είναι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να τα σβήνουμε που και που, ειδικά όταν φεύγουμε από το σπίτι. Κι αν διερωτάστε γιατί… η απάντηση  είναι απλή: Διότι είναι πολύ επικίνδυνο! Κάθε χρόνο, πολλά σπίτια παίρνουν φωτιά από φωτάκια, όταν οι ένοικοι απουσιάζουν.

Πάρτε μια γεύση για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο σπίτι σας …

Το βίντεο αυτό αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας καμπάνιας με τίτλο "Fire Kills", που έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες όλου του κόσμου πόσο επικίνδυνο είναι να φεύγουν από το σπίτι αφήνοντας αναμμένα τα λαμπάκια. Μέσα σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, το δωμάτιο όπου βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μετά απο ένα βραχυκύκλωμα στα λαμπάκια, έχει γεμίσει φλόγες και καπνό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)