Γενικά

08 Μαΐου 2014 23:36

Ψάχνει γυναίκα, αφού σκότωσε τις δύο προηγούμενες!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη γειτονική Τουρκία η εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή ενός 62χρονου, ο οποίος έψαχνε νύφη, αφού είχε σκοτώσει τις δύο προηγούμενες γυναίκες του.

-

Ο 62χρονος Σεφέρ Τσαλινάκ σόκαρε τους τηλεθεατές εκπομπής του «Flash TV», όταν εμφανίστηκε στο πλατό για να αναζητήσει σύντροφο για γάμο… εξηγώντας πως είχε σκοτώσει τις δύο προηγούμενες γυναίκες της ζωής του.

Ο πρώτος έρωτας της ζωής του, η Φαντιμέ, ήταν ξαδέρφη του. Την ερωτεύτηκε σε ηλικία 17 ετών, αλλά οι γονείς της την πίεζαν να παντρευτεί έναν άλλον.

«Η συμπεριφορά της άλλαξε, όταν ήρθε στο χωριό μας ο ανιψιός του άνδρα που ήθελε να την παντρευτεί. Με κυρίευσε η ζήλεια και την σκότωσα», είπε κυνικά ο Τσαλινάκ.

«Καταδικάστηκα σε φυλάκιση 13 ετών και 9 μηνών, αλλά βγήκα από τη φυλακή με αμνηστία μετά από 4 χρόνια και 6 μήνες», πρόσθεσε.

Παρουσιάστρια και κοινό άκουγαν αποσβολωμένοι την εξομολόγηση του 62χρονου Σεφέρ Τσαλινάκ, ο οποίος συνέχισε να εξιστορεί το παρελθόν του.

Αφού βγήκε από τη φυλακή, παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Δε στέριωσε ο γάμος και χώρισε… Τουλάχιστον εκείνη έζησε, γιατί η επόμενη δεν είχε την ίδια τύχη!

Ο Σεφέρ Τσαλινάκ ερωτεύτηκε μία παντρεμένη, η οποία του υποσχέθηκε αρχικά πως θα χώριζε για να παντρευτεί εκείνον. «Δεν κράτησε το λόγο της», είπε και πρόσθεσε «αποπειράθηκε να με σκοτώσει πρώτη... Πήγα να τη βρω και είχα τσεκούρι… ήταν ατύχημα, κατά κάποιον τρόπο».

Για δεύτερη φορά καταδικάστηκε και κατέληξε στη φυλακή, αλλά και πάλι βγήκε νωρίτερα, αφού του δόθηκε αμνηστία.

Μάταια, ο Σεφέρ Τσαλινάκ προσπάθησε να πείσει την παρουσιάστρια της εκπομπής και το κοινό, λέγοντας «είμαι ένας έντιμος άνθρωπος και ψάχνω για μία σύζυγο». Η παρουσιάστρια του ζήτησε να αποχωρήσει και εκείνος σεβάστηκε την απόφαση και εγκατέλειψε ως «κύριος» το πλατό, χαιρετώντας τους τηλεθεατές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)