Social media

10 Οκτωβρίου 2014 14:14

Προκλητικό «τιτίβισμα» του Ricky Martin

Η απίστευτη παρομοίωση του Ricky Martin έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσα από τις αναδημοσιεύσεις των θαυμαστών του.

-

Ένα σχόλιο του σταρ από το Πουέρτο Ρίκο στο Twitter, προξένησε ενθουσιασμό σε όσους τον ακολουθούν εξασφαλίζοντας πάνω από 7.000  retweets , ενώ θεωρείται αγαπημένο για άλλους τόσους χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

«Η παιδεία είναι σαν τη στύση, αν την έχεις φαίνεται», έγραψε την 1η του μήνα ο τραγουδιστής στην Ισπανική γλώσσα κι αμέσως  οι φίλοι του άρχισαν να γράφουν κολακευτικά σχόλια θεωρώντας ότι η παρομοίωση του ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ricky Martin δεν έκανε το σχόλιο απλά και μόνο για να προκαλέσει. Σύμφωνα με την Αμερικανική  «Huffington Post», ο Λατίνος σταρ έχει ιδρύσει ένα εκπαιδευτικό κέντρο στην πατρίδα του για να βοηθήσει τα παιδιά που δεν έχουν οικονομική άνεση να σπουδάσουν και γενικότερα είναι ένθερμος υποστηρικτής της αναγκαιότητας των σπουδών για τα παιδιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)