Γενικά

24 Σεπτεμβρίου 2014 12:42

Αυτοκίνητο-αεροπλάνο σε... 4 χρόνια!

Προ των πυλών βρίσκεται το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο και ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία έχει εξασφαλίσει περισσότερες από χίλιες παραγγελίες.

-

Μερικά χρόνια πίσω η ύπαρξη ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου υπήρχε μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Εν έτη 2014 το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι γεγονός, καθώς η εταιρεία Icon Aircraft αναμένεται να βγάλει στην κυκλοφορία το A5, το πρώτο ελαφρού τύπου ιπτάμενο αυτοκίνητο παραγωγής της.

Η παρουσίαση του νέου project της εταιρείας θα γίνει στην EAA AirVenture, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου που γίνεται στο Oshkosh του Wiscosni.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Kirk Hawkins, η Icon δημιουργήθηκε με σκοπό να παράξει το ιπτάμενο αυτοκίνητο του μέλλοντος, το οποίο αναμένεται να είναι εύκολο στην χρήση, με αεροδυναμικό design.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει 1.200 παραγγελίες του αυτοκινήτου-αεροπλάνου και για όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει, πρέπει να έχει υπομονή, αφού στα χέρια του θα το πάρει σε τέσσερα χρόνια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)