Αθλητικά

05 Σεπτεμβρίου 2024 16:37

Ολυμπιακός - Σέρτζιο Ολιβέιρα: 'Ηρθα για να κερδίσω

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα. Διαβάστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος ντύθηκε στα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός - Σέρτζιο Ολιβέιρα: 'Ηρθα για να κερδίσω
-

Ακόμη μια προσθήκη στην μεσοεπιθετική του γραμμή έκανε ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. «Ήρθα για να κερδίσω» τόνισε χαρακτηριστικά στην παρουσίαση του από την ομάδα, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος  που θα αγωνιστεί με τα χρώματα του πειραϊκού συλλόγου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον σύλλογο, για να έρθω εδώ. Μου έδειξαν μεγάλη αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γίνομαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να νιώσω την ατμόσφαιρα, να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος.

Ολυμπιακός - Σέρτζιο Ολιβέιρα

Είχα την τύχη στην καριέρα μου να παίξω για μεγάλες ομάδες και αυτή τη στιγμή είχα τη φιλοδοξία να βρεθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό συνέβη και είμαι ευτυχισμένος.

Πιστεύω πως θα μάθω πράγματα εδώ, δεν έχω να διδάξω κάτι σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος απ’ όλους. Έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου, όμως πολλοί ποδοσφαιριστές, εδώ κέρδισαν κάτι καταπληκτικό την προηγούμενη σεζόν, για τον σύλλογο και τη χώρα. Ήταν ένα σημαντικό κατόρθωμα και είμαι εδώ για να συνεργαστώ μαζί τους, να δώσω ακόμη περισσότερα για να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους. Γι’ αυτό ήρθα, για να κερδίσω».

Στο πρώτο του πέρασμα από την χώρα μας και τον ΠΑΟΚ, την σεζόν 18/19 με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο, ο Ολιβέιρα κατέκτησε το νταμπλ με τον Δικέφαλο, σημειώνοντας 4 γκολ σε 11 συμμετοχές. Μαζί με τον Γουίλιαν, ο Πορτογάλος δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα για το League Phase του UEFA Europa League, αποτελώντας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» μέχρι στιγμής.  

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Άνδρας ζει σε... κοτέτσι για να μην έχει επαφή με την γυναίκα και την κόρη του

Τήλος: Η διάσωση προσφύγων και η απάντηση της Μαρίας Καμμά (βίντεο) 

Δάνης Κατρανίδης: Θλίψη στο “τελευταίο αντίο” για τον ηθοποιό (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)