Κοινωνία

23 Αυγούστου 2024 20:34

ΕΛΑΣ: Αυτοί είναι οι “υπάλληλοι της ΔΕΗ” που ρήμαζαν σπίτια στην Αττική (εικόνες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της σπείρας που έκλεβαν σπίτια, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

ΕΛΑΣ: Αυτοί είναι οι “υπάλληλοι της ΔΕΗ” που ρήμαζαν σπίτια στην Αττική (εικόνες)
-

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 4 ημεδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων σε περιοχές των νοτίων προαστίων Αττικής προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορουμένους και τους συναυτουργούς τους σε βάρος και άλλων θυμάτων, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας καθώς και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920/933 της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Εισαγγελική έρευνα για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Φονικό ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε και η τελευταία σορός

Ναυάγιο μεταναστών στον ποταμό Δρίνο: Διψήφιος ο αριθμός των πτωμάτων - Συνεχίζονται οι έρευνες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)