Υγεία

10 Αυγούστου 2024 15:30

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός - Το ΙΧ του τυλίχθηκε στις φλόγες σε τροχαίο (εικόνες)

Το όχημα του νεαρού τυλίχθηκε στις φλόγες. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός - Το ΙΧ του τυλίχθηκε στις φλόγες σε τροχαίο (εικόνες)
-

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί Σαββάτου 10/8, λίγο μετά τις 11:00, στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στο ύψος του Βιολογικού Καθαρισμού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο 23χρονος οδηγός του οχήματος που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες, έχει διασωληνωθεί και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν δύο τραυματίες. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας σοβαρά τραύματα και εγκαύματα, ενώ ο δεύτερος, ένας 37χρονος άνδρας, τραυματίστηκε ελαφρά.

Ηράκλειο - τροχαίο

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωσή της.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρχές, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, με την κατάσταση του ενός να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Ηράκλειο - τροχαίο

Πηγή εικόνων: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοικογενειακή βία: Την έδειραν ο άνδρας, η πεθερά και η κουνιάδα της

Ισραήλ για βομβαρδισμό σχολείου: Χτυπήσαμε εγκατάσταση της Χαμάς (εικόνες)

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πυγμαχία: Η Κελίφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)