Παράξενα

07 Αυγούστου 2024 16:26

Ζάκυνθος: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σπίτι (εικόνες)

Πώς συνέβη το ατύχημα στη Ζάκυνθο. Ποια είναι η κατασταση της υγείας του οδηγού του φορτηγού.

Ζάκυνθος: Φορτηγό έπεσε πάνω σε σπίτι (εικόνες)
-

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8) στη Ζάκυνθο όταν ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο της Ζακύνθου.

Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι, ενώ εγκλωβίστηκε στο φορτηγό ο οδηγός του. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έπειτα από αρκετή ώρα κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το imerazante.gr απεγκλωβίστηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο οδηγός του Φορτηγού που έφυγε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε σπίτι στον Άγιο Δημήτρη.

Ζάκυνθος - φορτηγό - ατύχημα

Τα στελέχη της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται είναι ναι μεν τραυματισμένος αλλά καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ενεπλάκη και Ι.Χ. στο τροχαίο με έναν άνδρα να έχει οδηγηθεί επίσης στο Νοσοκομείο με τραύματα αλλά να είναι καλά στην υγεία του.

Τα αίτια του τροχαίου στον Άγιο Δημήτριο διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Ζάκυνθος - φορτηγό - ατύχημα

Ειδήσεις σήμερα:

Κουρταλιώτικο Φαράγγι: Τραγική κατάληξη για τον 32χρονο αγνοούμενο

Θεσσαλονίκη – τροχαίο δυστύχημα: “Καρφώθηκε” σε κολώνα φωτισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ακόντιο: Η Τζένγκο προκρίθηκε στους τελικούς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)