Κοινωνία

01 Αυγούστου 2024 17:41 Τελευταία ενημέρωση : 01 Αυγούστου 2024 20:03

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Ελεύθερος ο οδηγός της νταλίκας

Ποιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 39χρονο οδηγό της νταλίκας, κατηγορούμενο για το πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Ελεύθερος ο οδηγός της νταλίκας
-

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ύστερα από την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το σοκαριστικό πολύνεκρο δυστύχημα στο 47ο χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.την περασμένη Παρασκευή.

Ο 39χρονος απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα (1/8) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα.

Επίσης, ο 39χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν και οι κηδείες του 44χρονου πατέρα και της 12χρονης Ιωάννας, οποίοι έχασαν τις ζωές τους στο τροχαίο δυστύχημα της προηγούμενης Παρασκευής, στην Ελαία Μεσσηνίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία Ισμαήλ Χανίγια: Χιλιάδες κόσμου στην Τεχεράνη (εικόνες)

Τροχαίο στη Στυλίδα: Ανήλικος με ποδήλατο συγκρούστηκε με φορτηγό (εικόνες)

 Γάζα: Δημοσιογράφοι του Al Jazeera έγιναν στόχος βομβαρδισμού (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)