Οικονομία

29 Ιουλίου 2024 09:23

Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν οι αιτούντες να διαπιστώσουν αν η αίτησή τους εγκρίθηκε ή όχι. Ποια τα παρακάτω βήματα της διαδικασίας για να επωφεληθούν της επιταγής τους.

Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα
-

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελούμενων και Αποκλειομένων, του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για Συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ) 2024-2025 της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr .

Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά σε 25.000 επιταγές και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 3000000 ευρώ. Οι δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν μια και μόνο ένσταση κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων από τη Δευτέρα 20.07 στις 10.00 μέχρι την Τρίτη 30.07 στις 00.00 αποκλειστικά μέσω gov και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinonikou-tourismou-gia-suntaxioukhous-eephka-proen-oaee.

Όσοι υποβάλλουν ηλεκτρονικές ενστάσεις οφείλουν να αναφέρουν τον λόγο της ένστασης με σαφήνεια και με συσχέτιση προς τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ.) και να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά έγγραφα από τα οποία προκύπτουν οι ισχυρισμοί αυτοί. Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μισέλ Ντε Γκρες

Εορτολόγιο - 29 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές την 3η ημέρα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)