Κοινωνία

10 Ιουλίου 2024 16:30 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιουλίου 2024 20:05

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο - ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή

Καρέ - καρέ η στιγμή της συμπλοκής στις φυλακές Κορυδαλλού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 35χρονου άνδρα.

Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο - ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή
-

Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική συμπλοκή που είχε γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού στα τέλη του περασμένου Ιουνίου με αποτέλεσμα ένας  35χρονος Αλβανός να πέσει νεκρός και ακόμη ένας 46χρονος να τραυματιστεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο Αλφόνσο Ντότσι και του επιτίθενται με μαχαίρι.

Η ταυτότητα θύτη και θύματος 

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασαν οι αρχές, μετά την έρευνα που διεξήγαγαν μετά την άγρια συμπλοκή στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μάλιστα όπως υποστήριξε στις Αρχές σκότωσε τον συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού με ένα κουζινομάχαιρο καθώς τσακώθηκαν για την…θερμοκρασία του κλιματιστικού.

Ο δράστης είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του μόλις 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα! Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός βαρυποινίτης (εικόνα) το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο. Ο τραυματίας εξέτιε ποινή για ναρκωτικά.

Φυλακές Κορυδαλλού - Αλφόνσο Ντότσι

Η συμπλοκή συνέβη στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, για ανθρωποκτονίες και βαριά αδικήματα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Ο ημιτελικός Ουρουγουάη - Κολομβία live σε ΑΝΤ1 και ANT1+ 

Airbnb: Ένοικος “φέσωσε” με 3500 ευρώ τον ιδιοκτήτη, μέσω... τηλεφώνου! (βίντεο)

Δίχρονο παιδί τουριστών σώθηκε από γιατρούς στην Αθήνα, χάρη σε πρωτοποριακή επέμβαση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)