Υγεία

08 Ιουλίου 2024 10:17

Σκιάθος: Ασθενοφόρο παρέσυρε δύο γυναίκες (βίντεο)

Από ασθενοφόρο παρασύρθηκαν δύο γυναίκες, ενώ «χάζευαν» σε κατάστημα πεζοδρόμου, στη Σκιάθο.

Σκιάθος: Ασθενοφόρο παρέσυρε δύο γυναίκες (βίντεο)
-

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο, όταν ένα ασθενοφόρο ενώ είχε παραλάβει περιστατικό, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας παρέσυρε δύο γυναίκες την ώρα που εκείνες κοιτούσαν αμέριμνες στα εξωτερικά σταντ εμπορικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr ο οδηγός ήταν στέλεχος στρατιωτικός της 111 ενώ ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες ενώ τις πρότεινε να τις μεταφέρουν στο ΚΥ κάτι που αρνήθηκαν.

Πολίτες και καταστηματάρχες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του δυσάρεστου περιστατικού, ανέφεραν πως κατά τη διέλευση οχήματος του ΕΚΑΒ που η ταχύτητα για το σημείο ήταν αυξημένη παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Ειδήσεις σήμερα:  

Εορτολόγιο - 8 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εκλογές στη Γαλλία: Η νίκη της Αριστεράς και τα σενάρια διακυβέρνησης

Δίκη για το Μάτι: Στο Εφετείο οι 21 κατηγορούμενοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)