Life

04 Ιουνίου 2016 22:24

Η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται τον Μάριο Ιορδάνου και την Σοφία Καζαντζιάν

Το ζευγάρι μιλά για την προσπάθειά τους να διαδώσουν τον ελληνικό πολιτισμό στην Ευρώπη, καθώς και για τον έγγαμο βίο τους.

Η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται τον Μάριο Ιορδάνου και την Σοφία Καζαντζιάν
-

Την Κυριακή 05 Ιουνίου, στο «JOY», η Ράνια Θρασκιά φιλοξενεί τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου και τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν. Μας μιλάνε για την προσπάθειά τους να διαδώσουν τον ελληνικό πολιτισμό στην Ευρώπη καθώς και για τον έγγαμο βίο τους.

Η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε», μας ανοίγει την καρδιά της και μας εξομολογείται το ρατσισμό που έχει βιώσει εξαιτίας της ιδιαίτερης εμφάνισής της.

Η Τζένη Θεωνά πίνει πρωινό καφέ με τον Άρη Πλασκασοβίτη και συζητάνε για τα όνειρά του αλλά και για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Τέλος, βάζουμε τα μαγιό μας και πάμε παραλία με τα «JOY» κορίτσια, την Μαντώ Γαστεράτου και την Χρυσιάννα Ανδριοπούλου. Κάνουμε το πρωινό μας πιο νόστιμό με μια μοναδική συνταγή για γαλακτομπούρεκο από τα χεράκια της Άντας Λιβιτσάνου, ενώ μαθαίνουμε με τη βοήθεια του Γιώργου Μουλίνου ποια είναι τα πιο έξυπνα και υγιεινά σνακ!

Την Κυριακή 05 Ιουνίου, στις 08:30 το «JOY» με τη Ράνια Θρασκιά μας ενημερώνει και μας ξυπνάει με την πιο ευχάριστη συντροφιά!

Joy - Κυριακή 5/6/2016

Joy - Κυριακή 5/6/2016

Joy - Κυριακή 5/6/2016

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)