Νέα

15 Ιουλίου 2014 16:15

Υποδοχή ηρώων στους Πρωταθλητές και υπερηφάνεια στη Γερμανία

Απίστευτα πανηγύρια στο Βερολίνο και σε ολόκληρη τη Γερμανία κατά την άφιξη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες.

-



Σαν ήρωες υποδέχθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί τους νέους Πρωταθλητές κόσμου, που γέμισαν με υπερηφάνεια ολόκληρη τη Γερμανία. Οι τέσσερις φορές Παγκόσμιοι Πρωταθλητές επέστρεψαν με το βαρύτιμο τρόπαιο από τα γήπεδα της Βραζιλίας και κατά την άφιξη τους στο Βερολίνο στήθηκε ένα απίστευτο πάρτι.

Τα «Πάντσερ» στέφθηκαν Πρωταθλητές κόσμου για 4η φορά στην ιστορία τους (1954, 1974, 1990, 2014) και πρώτη μετά την ενοποίηση της Γερμανίας το 1990, όταν και είχαν κατακτήσει για τελευταία φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν Δυτική Γερμανία τότε, και φυσικά η τεράστια επιτυχία τους έβγαλε στους δρόμους όλους τους Γερμανούς.

Από το αεροδρόμιο μέχρι την Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπου έγιναν τα επινίκια, οι Γερμανοί είχαν κατακλύσει τους δρόμους και αποθέωναν τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γερμανίας, που σήκωναν και περιέφεραν το βαρύτιμο τρόπαιο στο γερμανικό έδαφος.






















Ακολούθησε ένα ανεπανάληπτο… γλέντι για την «νάσιοναλμανσαφτ» στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπου είχε στηθεί ειδικός χώρος για τους Πρωταθλητές.



Μάλιστα, τα «Πάντσερ» είχαν ετοιμάσει και «σπέσιαλ»... χορευτικά στην σκηνή που είχε τοποθετηθεί για να παρουσιάσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στον κόσμο. Η άφιξη της αποστολής και οι εντυπωσιακοί πανηγυρισμοί που ακολούθησαν μεταδόθηκαν live από τα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

















Δείτε τα βίντεο από την άφιξη της αποστολής και τους πανηγυρισμούς:






12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)