EveryDay Life

22 Ιουνίου 2014 15:00

Οι φίλοι μας τα ζώα προβλέπουν… βαρετή ισοπαλία στο Καμερούν-Βραζιλία

«Φωτιά» βάζουν με τις προβλέψεις τους μία χελώνα και τα βραζιλιάνικα capybara, αναφορικά με το επόμενο ματς της διοργανώτριας Βραζιλίας.

-

Σχολή φαίνεται πως δημιούργησε σε ότι αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαιρικών αγώνων ο Πολ, το διάσημο χταπόδι που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Σειρά τώρα έχουν άλλα ζώα και η αρχή γίνεται με μία θαλάσσια χελώνα, η οποία σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις των βραζιλιάνων φιλάθλων με την πρόβλεψή της για την επόμενη αναμέτρηση της Σελεσάο με το Καμερούν.

Η αγαπημένη χελώνα των Βραζιλιάνων Cabecao, κλήθηκε να… μαντέψει τι θα συμβεί στην αναμέτρηση των βραζιλιάνων με τους καμερουνέζους, με τη σαρδέλα που βρισκόταν στο σημείο της ισοπαλίας να την έλκει περισσότερο!

Και σαν να μην έφτανε η πρόβλεψη περί ισοπαλίας, οι Βραζιλιάνοι απογοητεύθηκαν ακόμη περισσότερο από την πρόβλεψη για ένα άκρως βαρετό ματς που έκαναν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα γιγάντια τρωκτικά Capybara.

Η νωχελικότητα που επέδειξαν τα συγκεκριμένα ζώα, έκαναν τους εκπαιδευτές τους να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η αναμέτρηση θα είναι μάλλον… «σούπα»

Κι αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα capybara, η επιστημονική ονομασία τους είναι υδρόχοιρος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τρωκτικό που ζει στον κόσμο, με κοντινότερους «συγγενείς» του τα αγκούτι, τα τσιντσιλά και τα ινδικά χοιρίδια. Το συνηθισμένο του όνομα, καπιμπάρα, προέρχεται από το όνομα kapiÿva στη γλώσσα γκουαρανί σημαίνει "άρχοντας των γρασιδιών".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)