Νέα

26 Ιουνίου 2014 21:00

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Πορτογαλία

Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-1 της Γκάνας, αλλά και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

-

Νίκη γοήτρου ήταν για τη Πορτογαλία το 2-1 επί της Γκάνας στο αποχαιρετιστήριο ματς των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Παράλληλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν έφυγε «άσφαιρος» από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Πορτογάλοι έφθασαν κοντά στο γκολ, όταν σέντρα-σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο σταμάτησε στο δοκάρι. Με αυτογκόλ του Μπόι οι Ίβηρες προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Οι Γκανέζοι ισοφάρισαν στο 57' με τον Γκιάν, ενώ στο 80' ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ Νταουντά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Τόσο η Πορτογαλία όσο και η Γκάνα αποκλείστηκαν πάντως από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πορτογαλία: Μπέτο, Πέπε, Περέιρα (62' Βαρέλα), Άλβες, Βελόζο, Μουτίνιο, Αμορίμ, Καρβάλιο, Έντερ (69' Βιερίνια), Ρονάλντο, Νάνι.

Γκάνα: Νταουντά, Ασαμόα, Μπόι, Αφούλ, Μενσά, Αντρέ Αγιού (81' Βακασό), Ατσού, Ραμπιού (76' Άκουα), Αγκιεμάνγκ-Μπαντού, Ουαρίς (71' Τζόρνταν Αγιού), Γκιάν.

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)