EveryDay Life

22 Ιουνίου 2014 19:23

Παίκτης της Εθνικής Αγγλίας ζητούσε… ομαδικό σεξ

Ποιός ποδοσφαιριστής ζητούσε ομαδικό σεξ από μοντέλο του Playboy και την αδερφή της, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ;

-

Μπορεί οι Άγγλοι να τα έχουν βάψει «μαύρα» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας είχε το νου του αλλού… λίγες ώρες μετά την καταδικαστική ήττα από την Ουρουγουάη.

Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, ο διεθνής αμυντικός Λουκ Σο, συνομιλούσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της Εθνικής στη Βραζιλία, με το μοντέλο του Playboy Κάρλα Χάου και την αδερφή της, Μελίσα.

Ο ξαναμμένος Λουκ Σο τους ζήτησε να δεχθούν να κάνουν ομαδικό σεξ μαζί του. «Αρχικά, πίστεψα πως ήθελε να συνάψει σχέση μαζί μου», φέρεται να δήλωσε η Κάρλα. «Όταν όμως ζήτησε ένα ερωτικό τρίο με την αδελφή μου, Μελίσα… με αηδίασε».

Η Κάρλα Χάου έχει δείξει στο παρελθόν μία προτίμηση σε διεθνείς ποδοσφαιριστές, μιας και διατηρούσε δεσμό με τον Γάλλο Πατρίς Εβρά και τον Άγγλο Άσλεϊ Κόουλ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)