Νέα

21 Ιουνίου 2014 23:53

Δίκαιη μοιρασιά για Γερμανία και Γκάνα

Σε ένα ματς, με ανατροπές και πλούσιο θέαμα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

-

 

Στο πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Γερμανία είχε εντυπωσιάσει, διασύροντας την Πορτογαλία. Απέναντι στους ψυχωμένους Γκανέζους, όμως, τα βρήκε «μπαστούνια»…

Η λήξη του πρώτου 45λεπτου βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε… με 4 γκολ, ανατροπές και σασπένς για γερά νεύρα.

Ο Γκέτσε έβαλε μπροστά τα «πάντσερ» στο 51ο λεπτό, αλλά ο Αντρέ Αγιού ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Στο 63’ ο φορμαρισμένος Γκιάν έφερε τα πάνω-κάτω… πετυχαίνοντας το 1-2, για να έρθει από τον πάγκο ο «γερόλυκος» Κλόζε και να σκοράρει στο 71’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία: Νόιερ, Μερτεσάκερ, Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ (46' Μουστάφι), Χαουέντες, Κρος, Λαμ, Κεντίρα (70' Σβάινστάιγκερ), Γκέτσε (69' Κλόζε), Μίλερ, Οζίλ.

Γκάνα: Νταουντά, Ασαμόα, Μπόι, Αφούλ, Μενσά, Μουντάρι, Αντρέ Αγιού, Ατσού (72' Βακάσο), Ραμπιού (78' Αγκιεμάνγκ-Μπαντού), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (52' Τζόρνταν Αγιού), Γκιάν.

Gallery

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)