Νέα

06 Ιουνίου 2014 18:14

Χάνει το Μουντιάλ ο Ριμπερί

Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Γαλλίας, καθώς ο χαρισματικός μέσος Φρανκ Ριμπερί τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

-

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, επιβεβαίωσε ότι ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί, θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

«Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης υποχρεώθηκε να αποχωρήσει, καθώς πονούσε πολύ», δήλωσε ο τεχνικός των «τρικολόρ». «Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αργότερα έδειξαν πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και δε θα είναι σε θέση να προπονηθεί για αρκετές εβδομάδες, πόσο μάλλον να αγωνιστεί», πρόσθεσε.

Τη θέση του Ριμπερί στην αποστολή θα πάρει ο 25χρονος μέσος της Σαουθάμπτον, Μοργκάν Σνάιντερλιν.

Η συμβολή του Φρανκ Ριμπερί στην προκριματική φάση ήταν πολύτιμη, καθώς πέτυχε 5 γκολ και από τα πόδια του περνούσαν οι περισσότερες επιθέσεις της γαλλικής ομάδας.

Χωρίς τον Ριμπερί, η Εθνική Γαλλίας πέτυχε μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο φιλικά εν όψει του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, νίκησε 4-0 τη Νορβηγία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη. Τη θέση του άσου της Μπάγερν Μονάχου στην αριστερή πτέρυγα πήραν διαδοχικά οι Αντουάν Γκριζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ) και Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεσάμπ «σνόμπαρε» εκ νέου τον Σαμίρ Νασρί της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, για πειθαρχικούς λόγους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)