Media

11 Σεπτεμβρίου 2024 22:56

Το Shopping Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει πρεμιέρα - Όλες οι λεπτομέρειες

Το Shopping Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει πρεμιέρα - Όλες οι λεπτομέρειες

-

Η μόδα είναι το πιο υπέροχο ταξίδι στον χρόνο, όπου το κλασικό εναλλάσσεται με το μοντέρνο! Το ανανεωμένο «Shopping Star» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προσφέρει καθημερινά αυτή την εμπειρία για 9η σεζόν στην πιο δημιουργική εκδοχή!


Τα πιο διασκεδαστικά fun fashion απογεύματα γεμάτα στυλ, οι πιο αγαπημένες και αυθόρμητες παίκτριες, τα πιο ξεχωριστά, νέα εβδομαδιαία θέματα μόδας, τα πιο θεαματικά catwalks που θα μείνουν στην ιστορία, οι μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι αποκλειστικά στο Shopping Star το οποίο επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 15:50.  Κέφι και στυλ, όπως εσύ! «To Star είναι η αφετηρία μου, είναι η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση. Είναι οι άνθρωποι που μου έδειξαν τον δρόμο. Ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε ότι ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο είναι η Κοραλία Γεωργακοπούλου και το ότι είμαι εδώ σήμερα το οφείλω σε εκείνη», ανέφερε η παρουσιάστρια σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Δες το τρέιλερ:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)