Media

10 Σεπτεμβρίου 2024 19:26

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Δείτε στιγμές on set με την Έλλη Τρίγγου (Photos - Video)

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Δείτε στιγμές on set με την Έλλη Τρίγγου (Photos - Video)

-

Λίγο πριν η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη γίνει εικόνα στη μικρή οθόνη από τον Λευτέρη Χαρίτο, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από στιγμές on set της Έλλης Τρίγγου, στα γυρίσματα της σειράς "Η Μάγγισα - Φλεγόμενη Καρδιά" .

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, μετά από την πρώτη της επιτυχημένη σεζόν, επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με μία νέα ιστορία. Με το ξεκίνημα του κύκλου, η ιστορία θα πάρει αναπάντεχη τροπή με ένα πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση!

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Η ιστορία της σειράς

Μάνη 1710

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη και την κυριαρχία του.


Όμως, πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας που εξυφαίνονται, μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα…

Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο τη δυσαρεστεί, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, Ενετός ρέκτορας, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα, εκεί όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό.

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα.

Η Ρενάτα Εσπόζιτο, η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, είναι Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά. Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Δείτε στιγμές on set με την Έλλη Τρίγγου παρακάτω και ακολουθήστε τα βήματα της Θεοφανώς, στον δρόμο της «Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά»:

Φλεγόμενη

Φλεγόμενη

Φλεγόμενη

Φλεγόμενη

Φλεγόμενη

Φλεγόμενη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)