Media

08 Σεπτεμβρίου 2024 23:05

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε έναν από τους πρώτους του καλεσμένους στο "Πρωινό"

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε έναν από τους πρώτους του καλεσμένους στο "Πρωινό"

-

Στο Λονδίνο βρίσκεται λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 συνδύασε διακοπές με δουλειά, καθώς όπως αποκάλυψε με ένα instastory το βράδυ της Κυριακής, συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην βρετανική πρωτεύουσα, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρώτους του καλεσμένους στο «Πρωινό».

Διαβάστε επίσης! Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Λονδίνο με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο τραγουδιστής την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο εμβληματικό Royal Albert Hall και είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στον χώρο εδώ και δεκαετίες. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν στο Royal Albert Hall εχουν δώσει συναυλίες οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

«Έρχεται σύντομα», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στη φωτογραφία που κοινοποίησε και ποζάρει έξω από το Royal Albert Hall μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει συνέντευξη μετά τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει το πρώτο του παιδί με την Αλεξάνδρα Νίκα και μένει να δούμε αν θα το επιβεβαιώσει ή θα το διαψεύσει.

Γιώργος Λιάγκας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)