Media

20 Αυγούστου 2024 12:27

Καλημέρα Ελλάδα: Το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής με τον Γιώργο Παπαδάκη

Καλημέρα Ελλάδα: Το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής με τον Γιώργο Παπαδάκη

-

Το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1!

Καθημερινά ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, υποδέχονται καλεσμένους, φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης. Το τρέιλερ, μόλις κυκλοφόρησε και είναι σίγουρα ευφάνταστο, όπως θα δείτε. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε πίνακας ζωγραφικής που χαρακτηρίζεται ως… «διαχρονικό έργο».

«Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω τρία παιδιά, έχω τέσσερα. Το "Καλημέρα Ελλάδα" είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι κάποια μέρα θα είμαι μακριά από αυτό το πράγμα. Θέλω να είμαι κοντά σε αυτή την εκπομπή, κάνω την παρουσίασή της, δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Αλλά και πίσω να είμαι, και πλάι να είμαι, δεν πρόκειται να είμαι μακριά από το Καλημέρα Ελλάδα"», έχει αναφέρει ο παρουσιαστής για το "Καλημέρα Ελλάδα" που έχει αγαπηθεί τόσο!

Δείτε το τρέιλερ:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)