Media

04 Ιουλίου 2024 18:58

Η εκπομπή "Φτάσαμε" με τον Ζερόμ Καλούτα επιστρέφει με νέες περιπέτειες την καινούρια σεζόν

Η εκπομπή "Φτάσαμε" με τον Ζερόμ Καλούτα επιστρέφει με νέες περιπέτειες την καινούρια σεζόν

-

Ένας νέος κύκλος περιπέτειας, εξερεύνησης και γνωριμίας με πανέμορφους τόπους και ακόμα πιο υπέροχους ανθρώπους ανοίγει για την εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα.

Στον τρίτο κύκλο αυτού του διαφορετικού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ, ο Ζερόμ ανακαλύπτει νέους μακρινούς ή κοντινότερους προορισμούς και μυείται στα μυστικά, στις παραδόσεις και στον τρόπο ζωής των κατοίκων τους.

Γίνεται θαλασσόλυκος σε ελληνικά νησιά και σε παραθαλάσσιες πόλεις, ανεβαίνει σε βουνά, διασχίζει φαράγγια, δοκιμάζει σκληρές δουλειές ή ντελικάτες τέχνες, μαγειρεύει με κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης, εξερευνά τοπικούς θρύλους, γίνεται αγρότης, κτηνοτρόφος, μούτσος ή καπετάνιος! Πάντα με οδηγό τη διάθεση να γίνει ένα με τον τόπο και να κάνει νέους φίλους, πάντα με το γιουκαλίλι στο χέρι και μια αυτοσχέδια μελωδία κι ένα στίχο, εξαιρετικά αφιερωμένο στους ανθρώπους που δίνουν ζωή και ταυτότητα σε κάθε περιοχή. Κι αν κάπου τον συναντήσετε αυτό το καλοκαίρι, απλώς ακολουθήστε και μπείτε στο ρυθμό: «Φτάσαμε», είμαστε εδώ!

Παρουσίαση: Ζερόμ Καλούτα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λουκάκος
Διεύθυνση παραγωγής: Λάμπρος Παπαδέας
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ξενοφών Βαρδαρός
Έρευνα: Εβελίνα Πιπίδη, Νεκταρία Ψαράκη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)