Media

03 Ιουλίου 2024 11:15

Ανατροπή στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής

-

Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, που αναμένεται να βγει στον αέρα τις επόμενες ημέρες.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι παρουσιάστρια θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και επικεφαλής θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος παραμένει στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε στο "Πάμε Δανάη" ο Αλέξης Μίχας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα έχει τον ρόλο του συντονιστή και όχι ακριβώς του κεντρικού παρουσιαστή, αφού η εκπομπή θα λειτουργεί… παρεΐστικα.

"Δεν πήγε κάτι λάθος με τη Νάνσυ, απλά το κανάλι επέλεξε να είναι άντρας ο συντονιστής της εκπομπής. Τις τελευταίες μέρες το όνομά της δεν έχει ακουστεί" ανέφερε ο δημοσιογράφος σχετικά με το αν τελικά η Νάνσυ Παραδεισανού θα είναι στην εκπομπή.

Παράλληλα, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως ραντεβού θα κάνουν η Μάρτζυ Λαζάρου, η Μαρία Φραγκάκη, ο Ισίδωρος Φίκαρης και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας από τις εκπομπές της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπακοδήμου.

"Ακούστηκε ότι η εκπομπή θα είναι infotainment. Όχι, η εκπομπή θα είναι καθαρή ψυχαγωγία και αν προκύψει κάτι έκτακτο θα παίρνει τη ροή ο ενημερωτικός τομέας. Πρόθεση του σταθμού είναι να συνεχιστεί η εκπομπή και τη νέα σεζόν με όποιες αλλαγές χρειαστούν" ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει ακουστεί και το όνομα της Μαρίας Αντωνά, ενώ αναμένεται να προβάλλεται 3 με 5 το μεσημέρι. Η ημέρα της πρεμιέρας δεν έχει ακόμη οριστεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)