Media

28 Ιουνίου 2024 13:24

Πρωίαν σε είδον: Φινάλε για την εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά - "Συγκινήθηκα. Σ’ αγαπώ"

Πρωίαν σε είδον: Φινάλε για την εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά - "Συγκινήθηκα. Σ’ αγαπώ"

-

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου η εκπομπή "Πρωίαν Σε Είδον" έριξε αυλαία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, αφού προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο, ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, οι δυο τους έδωσαν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Δείτε επίσης! Φώτης Σεργουλόπουλος: "Έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι"

Όσα είπαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά

«Αυτά συμβαίνουν όταν δουλεύουμε… και λίγα βάλαμε. Θέλω να ευχαριστήσουμε όλο το team, όλο το προσωπικό του πλατό, επάνω στο κοντρόλ, παραγωγή και τεχνικοί. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά και με πάρα πολλή αγάπη. Το εκτιμάμε ιδιαίτερα», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μπράβο σας πραγματικά που είστε κάθε μέρα με το ίδιο κέφι. Μπαίνουμε και φεύγουμε με το ίδιο κέφι», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εσάς που μας παρακολουθήσατε όλη αυτή τη σεζόν. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο αγάπη, με ανθρώπους που αγαπάτε, να ξεκουραστείτε», είπε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που μας εμπιστεύεστε και πατάτε το κουμπί για να μας δείτε κάθε πρωί. Ευχαριστούμε για τα ωραία μηνύματα, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου. Μη συγκινηθώ τώρα, λίγο συγκινήθηκα. Φώτη, σ’ αγαπώ», ανέφερε κλείνοντας η Τζένη Μελιτά, με όλη την ομάδα της εκπομπής να αγκαλιάζεται on air και να δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)