Media

28 Ιουνίου 2024 16:20

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκαλύπτει το τέλος της "Αρχοντούλας"

Ψυχοκόρες: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκαλύπτει το τέλος της "Αρχοντούλας"

-

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Τύπος Tv και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες αλλά και για το τέλος της Αρχοντούλας.

Πώς έζησες αυτή τη μεγάλη εμπειρία με τις «Ψυχοκόρες»;

Είδαμε το τελευταίο επεισόδιο όλοι μαζί και η φόρτιση ήταν αξεπέραστη. Λίγες μέρες μετά, συνάντησα μία από τις κοπέλες που υποδύθηκε την ψυχοκόρη, δεν έχει σημασία ποια, και μου είπε ότι εγώ κρατήθηκα επειδή ήμασταν όλοι μαζί, ενώ μετά είδα το επεισόδιο και διαλύθηκα. Ηταν μία δυνατή εμπειρία, όλοι εμείς που τη ζήσαμε αισθανθήκαμε μία μεγάλη ευθύνη. Αυτή η ιστορία σχετίζεται με μία πληγή της ελληνικής κοινωνίας, με ένα θέμα που δεν είχε ξανασυζητηθεί και απασχολήσει, παρά μόνο με έναν επιφανειακό τρόπο.

Η ηρωίδα σου, η Αρχοντούλα, τι σκέψεις σού δημιούργησε;

Οταν μου δόθηκε η περιγραφή του χαρακτήρα και διάβασα λίγο από το σενάριο, είπα: «Θέλω να το κάνω!». Είδαν αρκετές ηθοποιούς για τον ρόλο, αλλά μου είχε προκαλέσει αίσθηση, ήθελα να συνδεθώ με αυτή τη γυναίκα. Κούμπωσα με αυτόν τον χαρακτήρα, την αγάπησα την Αρχοντούλα, γιατί έχει πολλές και διαφορετικές πτυχές, επιφυλάσσει πολλές ανατροπές.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή;

Ηταν πολλές οι σκηνές, τις οποίες, διαβάζοντας, σκεφτόμουν πώς θα τις βγάλω. Το σενάριο, όμως, ήταν τόσο καλογραμμένο, οι συνάδελφοι καταπληκτικοί, οι σκηνοθέτες εξαιρετικοί, που δεν θα πω ότι δυσκολεύτηκα. Bέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι βλέποντας σκηνές μου αργότερα, δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά.

Τότε, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα, ποια σκηνή σού έχει μείνει χαραγμένη;

Η τελευταία μου σκηνή με τον Σώτο, η σκηνή με τη Μαρίκα όπου αποκαλύπτω το μεγάλο μου μυστικό και η σκηνή με την έκτρωση της Ολγας ήταν σκηνές που μου έμειναν.

Για την Αρχοντούλα θα υπάρξει happy end;

Το φινάλε δεν αντιμετωπίστηκε από τους σεναριογράφους μας στη φιλοσοφία «οι κακοί θα τιμωρηθούν και οι καλοί δικαιώνονται». Δεν είναι έτσι η ζωή… Πολλές φορές βλέπουμε τους κακούς να μην τιμωρούνται και τους καλούς να ταλαιπωρούνται. Οπότε, δημιουργήθηκε από τους σεναριογράφους μία απίστευτη ισορροπία και έτσι στο τέλος θα έχουμε από όλα. Στο τέλος, η Αρχοντούλα με έναν τρόπο δικαιώνεται, ακούει την πιο σημαντική λέξη της ζωής της και όλα δείχνουν πως αρκετές πληγές αυτής της γυναίκας θα επουλωθούν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)