Σινεμά

26 Οκτωβρίου 2017 17:51

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ

Υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος κατηγορείται από 200 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση…

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ
-



Άνοιξαν τα στόματα στο Χόλιγουντ μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν. Πλησιάζουν τις 200 οι γυναίκες που κατηγορούν ανοιχτά τον σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση, όπως αποκάλυψαν οι Los Angeles Times.   

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως 38 γυναίκες είχαν ήδη παραδεχθεί ότι δέχθηκαν επίθεση από τον Τζέιμς, ενώ 31 είχαν καταθέσει επισήμως. Ωστόσο η εφημερίδα ανεβάζει πλέον σε 200 τον αριθμό των γυναικών που μίλησαν για την τραυματική εμπειρία τους .   

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times,  μια ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Τόμπακ έτριψε τον καβάλο του στο πόδι της, ενώ μια άλλη παραδέχθηκε πως ο Τόμπακ της ζήτησε να τον αφήσει να αυνανιστεί μπροστά της, ενόσω θα την κοιτάζει στα μάτια. 

Ο Τόμπακ, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι "ουδέποτε συνάντησε τις γυναίκες που τον κατηγορούν" ή "ακόμη και αν τις είχε συναντήσει θα ήταν για κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά οπότε και δεν τις θυμάται".

 Όπως και στην περιβόητη υπόθεση «Χάρβεϊ Γουάινσταϊν», η κοινή γνώμη των ΗΠΑ είναι συγκλονισμένη αφού ο Τόμπακ είναι μια εξέχουσα φυσιογνωμία στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης διεκδίκησε το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου το 1991 με το "Bugsy".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)