Γενικά

09 Φεβρουαρίου 2017 07:29

Lady Gaga: είμαι υπερήφανη για το σώμα μου!

Μήνυμα στους επικριτές της έστειλε η δημοφιλής τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram.

Lady Gaga: είμαι υπερήφανη για το σώμα μου!
-

Θύμα “cyber bullying” έπεσε η Lady Gaga, δεχόμενη καταιγισμό επικρίσεων για την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl. Φρόντισε, όμως, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Άκουσα πως το σώμα μου αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων, οπότε ήθελα να δηλώσω πως είμαι υπερήφανη για το σώμα μου και θα πρέπει να είστε και εσείς», έγραψε η τραγουδίστρια του “Born this way” (Γεννήθηκα έτσι).

H Lady Gaga δέχθηκε επικρίσεις στα social media για… τους κοιλιακούς της, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε γεμάτη ενέργεια στο σόου της στην ανάπαυλα του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ των New England Patriots και των Atlanta Falcons.

LADY GAGA - SUPER BOWL

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια το 2012, είχε βρεθεί αντιμέτωπη με την ανορεξία και τη βουλιμία όταν ήταν στην ευαίσθητη ηλικία των 15 ετών.

LADY GAGA - SUPER BOWL

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει τον Αύγουστο περιοδεία σε ΗΠΑ και Ευρώπη, ενώ θα εμφανιστεί ζωντανά στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες παρότι η ίδια δεν είναι υποψήφια φέτος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)