Σινεμά

29 Απριλίου 2016 22:21

Ο Όλιβερ Στόουν σκηνοθετεί τον Έντουαρντ Σνόουντεν (βίντεο)

Το τρέιλερ της ταινίας του πρώην κατασκόπου των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που κρύβεται στην Ρωσία.

Ο Όλιβερ Στόουν σκηνοθετεί τον Έντουαρντ Σνόουντεν (βίντεο)
-

Τρία χρόνια μετά την αποστασία του Έντουαρντ Σνόουντεν από την NSA και τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, ο πρώην κατάσκοπος που απασχόλησε τη διεθνή σκηνή και έβαλε σε….σκέψεις τους Αμερικανούς γίνεται ταινία.

Ο Όλιβερ Στόουν, παρά το ότι ο Σνόουντεν ζει στην Ρωσία – κρύβεται από τις ΗΠΑ, αποφεύγοντας την έκδοσή του στην Αμερική – δεν πτοήθηκε και γύρισε την ταινία.

Το πολιτικό θρίλερ του Στόουν επικεντρώνεται στις διαρροές και τις συνέπειές του και το πρώτο τρέιλέρ του μας δίνει μια εικόνα του τι πρόκειται να δούμε. Ο Joseph Gordon – Levitt υποδύεται τον Αμερικανό πρώην κατάσκοπο της NSA, ενώ τον πλαισιώνουν οι Zachary Quinto, Shailene Woodley και ο Nicolas Cage.

Παρόλο που η ταινία εστιάζει στην περίοδο των αρχικών αποφάσεων για τη διαρροή των εγγράφων και τις προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να τα κρατήσει σφραγισμένα, υπάρχει αρκετή από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι προηγούμενες απόπειρες του Όλιβερ Στόουν να μεταφέρει πραγματικά γεγονότα στη μεγάλη οθόνη δεν έτυχαν μεγάλης αποδοχής, με τον Τζορτζ Μπους και την ιστορία των Διδύμων Πύργων να πηγαίνουν…άπατες. Τι θα δείξει με την ιστορία του Σνόουντεν, θα το δούμε στις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας. 

Ο ίδιος ο Σνόουντεν, πάντως, σχολίασε το τρέιλερ της ταινίας, γράφοντας στο Twitter ότι, για 2:39 λεπτά όλοι στην NSA σταμάτησαν να δουλεύουν...

Edward Snowden - Έντουαρντ Σνόουντεν - twitter - ανάρτηση - ταινία - αντίδραση - τρέιλερ - trailer

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)