Γενικά

21 Ιουνίου 2015 21:58

Παραλίγο να πέσει ξύλο για τα… μάτια της Ριάνα

Στα χέρια παραλίγο να έρθουν ο Αμερικανός ράπερ, Κρις Μπράουν, με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

-



Την αδυναμία της Ριάνα στην μπάλα φαίνεται πως δεν μπορεί να συνηθίσει ο πρώην σύντροφός της, Κρις Μπράουν. Ή καλύτερα στους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στον Καρίμ Μπενζεμά.

Γι' αυτό λοιπόν, μόλις έμαθε πως η Ριάνα είναι μέσα σε κλαμπ του Λος Άντζελες δεν έχασε την ευκαιρία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Κρις Μπράουν παραλίγο να ρίξει στο... ψαχνό στον Καρίμ Μπενζεμά, όμως πριν ξεσπάσει επεισόδιο ο Αμερικανός ράπερ αποχώρησε. Λίγο αργότερα, έκαναν το ίδιο τόσο η Ριάνα, όσο και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά χωριστά, όπως είχαν κάνει και πριν από λίγες εβδομάδες, μετά το δείπνο τους σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Το θέμα, όμως, είναι, πότε ο Κρις Μπράουν θα καταλάβει πως η Ριάνα δεν μπορεί να είναι για πάντα δική του, όπως ένα διαμάντι; Ακόμη και τις εποχές που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος είχε πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του τότε αγαπημένου της, με τους δυο τους να λύνουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.




 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)