Γενικά

14 Σεπτεμβρίου 2014 12:00

Ράδιο αρβύλα τα περί σχέσης Ρίκι Μάρτιν-Ίαν Θορπ

Την ερωτική σχέση του Ίαν Θορπ με τον Ρίκι Μάρτιν «αποκάλυψαν» στην Αυστραλία την Παρασκευή το βράδυ και η «είδηση» δεν άργησε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

-

 

Ράδιο αρβύλα τα περί ερωτικής σχέσης του Ρίκι Μάρτιν με τον Ίαν Θορπ. Η «είδηση» που αποκαλύφθηκε από μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας και έκανε άμεσα τον γύρο του κόσμου, διαψεύστηκε από τον μάνατζερ του κολυμβητή με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο .

«Μου φαίνεται ότι κάποιος σας δουλεύει», δήλωσε ο Τζέιμς Έρκσιν, θέλοντας να δώσει τέλος στη φημολογία για την προσωπική ζωή του πελάτη του. H φωτιά άναψε όταν ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Πίτερ Φορντ, έγραψε στο Twitter ότι ο Ίαν Θορπ είναι έτοιμος να αποκαλύψει τον παθιασμένο έρωτα που ζει με τον Ρίκι Μάρτιν κάνοντας κοινή φωτογράφηση με τον τραγουδιστή και δίνοντας κοινή συνέντευξη σε περιοδικό, από την οποία θα έβγαζαν κιόλας 385.000 ευρώ.

Πάντως το περιβάλλον και των δύο ξεκαθαρίζει ότι Θορπ και Μάρτιν όχι μόνο δεν έχουν δεσμό, αλλά δεν γνωρίζονται καν!

Η μοναδική επαφή που είχαν ήταν όταν τον περασμένο Ιούλιο, ο Θορπ αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ο Ρίκι Μάρτιν τον συνεχάρη για την απόφασή του μέσω Twitter.

Φαίνεται όμως ότι ο πρόσφατος χωρισμός του πορτορικανού τραγουδιστή από τον Κάρλος Γκονζάλες Αμπέγια, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2010 και είχαν καταφέρει να υιοθετήσουν δύο αγόρια που τώρα είναι 5 ετών, πυροδότησε τις φήμες για τον παθιασμένο ερωτικό δεσμό με τον ολυμπιονίκη της κολύμβησης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)