Σινεμά

14 Μαΐου 2014 19:23

Κάννες: Τα φλας πάνω στη Νικόλ Κίντμαν

Με την αμφιλεγόμενη ταινία «Γκρέις του Μονακό» η πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

-

Από τη μία, η απαστράπτουσα Νικόλ Κίντμαν να προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας… Και από την άλλη ο καταιγισμός των δυσμενών κριτικών για την ταινία «Γκρέις του Μονακό» στην οποία πρωταγωνιστεί… Το απόλυτο κοντράστ στην πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών!

Η πλειοψηφία των Μονεγάσκων και ειδικά η πριγκιπική οικογένεια είδαν από την αρχή με μεγάλη καχυποψία την ταινία, και ειδικά την εικόνα με την οποία παρουσιάζεται η αδικοχαμένη Γκρέις Κέλι και ο πρίγκιπας Ρενιέ.

«Προφανώς αισθάνομαι λυπημένη, γιατί νομίζω ότι η ταινία δεν έχει κάτι κακό για την οικογένεια και ειδικά για την Γκρέις ή τον Ρενιέ. Είναι προφανώς μυθοπλασία. Το έχουμε πει αυτό, δεν είναι βιογραφική», έσπευσε να τονίσει η Νικόλ Κίντμαν σε συνέντευξη Τύπου.

Στο ρόλο του Ρενιέ είναι ο Τιμ Ροθ, ενώ τον Αριστοτέλη Ωνάση υποδύεται ο Ρόμπερτ Λίντσεϊ.

Ο κριτικός Ρόμπι Κόλιν έγραψε στην Daily Telegraph πως η ταινία είναι ένα «ανόητο μελόδραμα», ενώ συνάδελφοι του ήταν πιο καυστικοί, επισημαίνοντας πως ήταν ατυχέστατη επιλογή να συνδεθεί με την πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)