Γενικά

23 Ιανουαρίου 2018 12:25

Βγήκε από την εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός

Η περιπέτεια για τον Βαγγέλη Γερμανό ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου του 2017, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης...

Βγήκε από την εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός
-

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Γερμανού, ο οποίος βγήκε τελικά από την εντατική, ύστερα από τουλάχιστον 20 ημέρες παραμονής του στη ΜΕΘ.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλευόταν διασωληνωμένος λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη, μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η περιπέτεια για τον Βαγγέλη Γερμανό ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου του 2017, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης, κάτι το οποίο έγινε την επόμενη μέρα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, αλλά παρουσίασε φλεγμονή και ξαναμπήκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στις 30 του ίδιου μήνα.

Παραμονές του νέου έτους παρουσίασε αναπνευστική επιβάρυνση και εισήλθε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από όπου εξήλθε σήμερα και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" όπου παραμένει μέχρι το εξιτήριο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)