Γενικά

23 Απριλίου 2017 23:58

“Δίδυμα Φεγγάρια”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Συγκλονιστικές εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στα «Δίδυμα Φεγγάρια», καθημερινά, στις 17:45, στον ΑΝΤ!

“Δίδυμα Φεγγάρια”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
-

Παρέα και αυτή την εβδομάδα, από Δευτέρα 24 έως και Παρασκευή 28 Απριλίου με τα «Δίδυμα Φεγγάρια» στις 17:45 στον ΑΝΤ1!

Πέντε νέα επεισόδια γεμάτα δράση, περιπέτεια, σασπένς και ανατροπές!

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

139o επεισόδιο

Ο Ορέστης δημιουργεί μία αλυσιδωτή αντίδραση, όταν εκμυστηρεύεται στην Αλίκη το τέχνασμα της Ελισάβετ. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν μαθαίνει πως η Αγάπη υιοθέτησε ένα κοριτσάκι. Παράλληλα αναπτερώνονται οι  ελπίδες της Λαμπρινής για μία σχέση με τον Αλέξανδρο. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης ανακαλύπτει την έλξη που του ασκεί η Σίλα. Την ίδια στιγμή ο Παύλος, έχοντας μάθει το «κατόρθωμα» της Ελισάβετ, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Λίγο αργότερα ο Ορέστης μπαίνει στο γραφείο της Αγάπης, αποφασισμένος να της αποκαλύψει τι συνέβη με την Ελισάβετ.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

140o επεισόδιο

Ο Ορέστης είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια στην Αγάπη, τελευταία στιγμή όμως κάτι γίνεται και αλλάζει γνώμη. Η Λίτσα βάζει ιδέες στη Σίλα και της λέει ότι ο Αντώνης δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η Μαρουσώ θέλει να ανοίξει καινούρια ταβέρνα, αλλά της κόβει τα φτερά. Στο μεταξύ, η Αρετή φτάνει στα όρια της με τον Παύλο και κάνει μια μικρή επανάσταση. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Αγάπη ότι ντύθηκε σαν κι αυτή και πήγε και έκανε έρωτα με τον Ορέστη. Η Λαμπρινή ανακαλύπτει επιτέλους τον άντρα με τα δύο Άλφα, που της βρήκε η Αρετή στον καφέ! Παράλληλα, ο Φίλιππος συναντιέται με τη Φραντζέσκα και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Ορέστης καλεί την Αγάπη σε δείπνο και της κάνει πρόταση γάμου!

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

141o επεισόδιο

Η πρόταση γάμου που κάνει ο Ορέστης στην Αγάπη πέφτει στο κενό. Η Αγάπη αρνείται κι ο Ορέστης δεν μπορεί να το πιστέψει.. Φανερά απογοητευμένος μιλάει στην Αλίκη και της λέει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την εταιρία. Ο Φίλιππος βρίσκεται ξανά ερωτικά με τη Φραντζέσκα.. Είναι η αρχή μιας σχέσης ή το τέλος μιας συνεργασίας; Η σχέση του Αντώνη με την Αφροδίτη έχει φτάσει στο τέλος της, όμως κανείς από τους δύο,  δεν έχει το κουράγιο να την τελειώσει.. Η Ελισάβετ θυμωμένη από την απαξιωτική συμπεριφορά του Ορέστη απέναντι της, μπαίνει εν ώρα εργασίας στο γραφείο του, που βρίσκεται μαζί με την Αγάπη, αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.. ή να την μπερδέψει τελείως..  Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

142o επεισόδιο

Η έφοδος της Ελισάβετ στο γραφείο της Αγάπης και η προσπάθειά της να αποκαλύψει τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Ορέστη, έχει ένα απρόσμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα ο Αντώνης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στη Σίλα, αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αντιληπτός από την Αφροδίτη. Παράλληλα μία τυχαία συνάντηση του Φίλιππου με τον Ορέστη, θα τους οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Συγχρόνως η Αρετή προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή της, παίρνοντας δραστικά μέτρα, που οδηγούν σε ευτράπελες καταστάσεις. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος κάνει μία μεγάλη έκπληξη στην ανυποψίαστη Φραντζέσκα. Λίγο αργότερα ο Παύλος ζητά κάτι απίθανο από την Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη απαιτεί το ίδιο πράγμα από την Αγάπη.   

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

143o επεισόδιο

Η Αγάπη μιλάει πολύ σκληρά στην Αλίκη.. το ίδιο όμως κάνει και η Ελισάβετ στον Παύλο. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή και η Αρετή κάνουν επίσκεψη στα “Δύο Άλφα” που βρήκαν στον καφέ και εκπλήσσονται πολύ ευχάριστα! Στη συνέχεια θέλουν να μάθουν αν είναι παντρεμένος και πάνε στο μοναστήρι με σχέδιο, για να συναντήσουν τον Αντώνη! Η Αλίκη ανησυχεί όλο και περισσότερο με την κατάσταση της Μάρθας και αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της. Ο Αντώνης βγαίνει για ραντεβού με τη Σίλα, η Αφροδίτη όμως τους ακολουθεί και τους βλέπει μαζί. Η Αγάπη ζητάει από τον Ορέστη να της επιστρέψει το δαχτυλίδι που της αγόρασε..

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: http://www.antenna.gr/minisites/didima-fegaria/

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)