Σινεμά

29 Απριλίου 2016 19:10

Αυτή είναι η νέα Lara Croft (Βίντεο)

Ποια είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που θα διαδεχθεί την Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της πολυμήχανης αρχαιολόγου…

Αυτή είναι η νέα Lara Croft (Βίντεο)
-

Η Σουηδέζα ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ θα είναι η διάδοχος της Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία με τις περιπέτειες της Lara Croft.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, θα δούμε τα “πρώτα βήματα” της Lara Croft ως νεαρή αρχαιολόγος, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Νορβηγός Roar Uthaug.

Η πρώτη ταινία “Lara Croft: Tomb Raider” κυκλοφόρησε το 2001, βασισμένη στο ομώνυμο video game του 1996. Η Τζολί πρωταγωνίστησε και στο σίκουελ που γυρίστηκε δύο χρόνια αργότερα, με τον τίτλο “Lara Croft: The Cradle of Life”. Καμία από τις δύο ταινίες δεν εξελίχθηκε σε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αν και η πρώτη ταινία είχε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της τάξης των 275 εκατ. δολαρίων από τα εισιτήρια παγκοσμίως.

Lara Croft - Angelina Jolie

Η Αλίσια Βικάντερ κέρδισε Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Το κορίτσι από τη Δανία”. Γεννημένη στο Γκέτεμποργκ το 1988, η Βικάντερ σπούδασε στη Βασιλική Σχολή Μπαλέτου της Σουηδίας, αλλά οι τραυματισμοί της στέρησαν μια μεγάλη καριέρα και στράφηκε στην υποκριτική.

AP - Alicia Vikander - Αλίσια Βικάντερ

AP - oscars - όσκαρ - 88η τελετή - Δεύτερος Γυναικείος - Αλίσια Βικάντερ - Alicia Vikander

Έπειτα από μερικές εμφανίσεις σε σουηδικές ταινίες μικρού μήκους, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επική ταινία «Άννα Καρένινα».

Alicia Vikander - Αλίσια Βικάντερ - Lara Croft - Λάρα Κροφτ - Tomb Raider

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)