Lifestyle

13 Μαρτίου 2016 23:30

Το συγκινητικό “ευχαριστώ” της Celine Dion στο κοινό της

Η Celine Dion συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Caesars Palace παρά τον πόνο για το χαμό του συζύγου της. Δεν ξεχνά όμως να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την ενέργεια που της δίνουν.

Το συγκινητικό “ευχαριστώ” της Celine Dion στο κοινό της
-

Είχε τη δύναμη να συνεχίσει τις παραστάσεις της στο Caesars Palace Colosseum παρά τον τραγικό χαμό του συζύγου της, Ρενέ. Τη δύναμη αυτή την άντλησε από το κοινό της και θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους τους θαυμαστές της.

Ο λόγος για τη Celine Dion που σε λίγες μόνο ημέρες έχασε τόσο τον σύζυγό της, όσο και τον αδελφό της. Η αγαπημένη καλλιτέχνης δεν ξέχασε όμως ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες είχε κοντά της αμέτρητους θαυμαστές, αλλά και διαδικτυακούς φίλους, τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια, γιατί, όπως λέει, εκείνοι της έδωσαν την ενέργεια να συνεχίσει.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα διαλείμματα του σόου της στο Λας Βέγκας, η Celine Dion έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram:

«Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου και το κοινό που έδωσε το παρών στο Colosseum απόψε, μετά το βράδυ εκείνο που πήρα την ενέργεια να συνεχίσω και να κάνω αυτό το σόου, για το οποίο ο Ρενέ θα ήταν περήφανος».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)