Υγεία

20 Νοεμβρίου 2015 18:43

Το “Υγεία πάνω απ' όλα” ανοίγει… πόλεμο με τις ιώσεις!

H Φωτεινή Γεωργίου με την βοήθεια ειδικών, δίνει χρήσιμες συμβουλές και αποκαλύπτει έξυπνα μυστικά για την αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων.

Το “Υγεία πάνω απ' όλα” ανοίγει… πόλεμο με τις ιώσεις!
-

 

«Μέτωπο με την εποχική «μάστιγα» των ιώσεων ανοίγει στις 09:00 του Σαββάτου η Φωτεινή Γεωργίου.

Μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και με την βοήθεια ειδικών, στο πλαίσιο της εκπομπής «Υγεία πάνω από όλα», θα …οπλίσει μικρούς και μεγάλους με χρήσιμες συμβουλές και έξυπνα tips, που θα κάνουν πιο αποτελεσματική την πρόληψη και πιο εύκολη την αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων που βρίσκονται σε έξαρση.

Εξειδικευμένοι ιατροί θα υποδείξουν τρόπους προφύλαξης, αλλά και αντιμετώπισης του πυρετού και του πονόλαιμου, που είναι τα πιο «βασανιστικά» αποτελέσματα των ιώσεων.

Ακόμη θα μας μάθουν ποια φαγητά λειτουργούν ως «φάρμακα» και κατά πόσο βοηθά ...κόντρα στις ιώσεις η κοτόσουπα από «αλανιάρες κότες».

"Φάρμακο του χειμώνα" η αλόη

Η αλόη έχει γνωστές ιδιότητες, ωστόσο η εκπομπή «Υγεία πάνω από όλα» θα δείξει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φάρμακο το χειμώνα: Ειδικοί εξηγούν πως η αλόη, μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Απο την ίδια εκπομπή, μπορεί κάποιος να μάθει γιατί το αλατόνερο και η σόδα προσφέρουν ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα, αλλά και «εναλλακτικές» χρήσεις της ζάχαρης που βοηθούν να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα μας.

Αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 09:00 στον ΑΝΤ1, χρήσιμες συμβουλές και μυστικά από ειδικούς και την Φωτεινή Γεωργίου, γιατί η «Υγεία είναι πάνω απ' όλα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)