Εκδηλώσεις

21 Ιουλίου 2015 17:05

Γιορτή πατάτας για 5η χρονιά στη Νάξο

Μεζέδες, ποτό, πλούσιο θέαμα και φυσικά... πολλές πατάτες στη γιορτή που ετοιμάζεται στη Νάξο. Όλα έτοιμα για μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά!

-

Για 5η χρονιά η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, γιορτάζει, το ατόφιο χρυσάφι της που δημιουργείται, παράγεται και συσκευάζεται στη γη της και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μαζί της, στη γιορτή της πατάτας!

Οι κάτοικοι του νησιού, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν το άρωμα του νησιού και ταυτόχρονα να γιορτάσουν την γενναιοδωρία της φύσης σε αυτό το κομμάτι γης, τη Νάξο, ανοίγουν και φέτος την αγκαλιά τους στους επισκέπτες, προσδοκώντας να ξεπεράσουν το περσινό ρεκόρ των 6.000 συμμετεχόντων στη γιορτή!

Την 1 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στη μαγευτική Νάξο θα λάβουν μέρος σε μια γιορτή, που όλα θα προσφέρονται δωρεάν, πατατομεζέδες, άφθονες παραδοσιακές συνταγές με πατάτες, μπύρα καθώς και άφθονο θέαμα που θα ανεβάσει τη διάθεση των παρευρισκομένων!

Μην το χάσετε!

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)