Lifestyle

30 Απριλίου 2015 22:37

Η γενική πρόβα του Σάκη Ρουβά για το «Άξιον Εστί»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του για τη συναυλία του Σαββάτου, στη Νέα Σμύρνη, ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε τη φωτογραφία από τη γενική πρόβα.

-

Για τον Σάκη Ρουβά η ερμηνεία του «Άξιον Εστί» είναι ένα μεγάλο στοίχημα και είναι βέβαιο ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα επιχειρήσει να δώσει μια ισχυρή «απάντηση» σε όσους έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η γενική πρόβα για τη συναυλία που πραγματοποιείται στις 2 Μαΐου, στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο, στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Ο Σάκης αναφέρει μεταξύ άλλων: « "Άξιον Εστί ". Γενική Πρόβα. Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τον εορτασμό των 90 χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη!». Ο ίδιος, άλλωστε, δήλωσε προ ημερών ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει στην καριέρα του και η πιο σημαντική του στιγμή.

Ο ίδιος υπενθυμίζεται ότι καλείται να ερμηνεύσει τα τραγούδια «Ένα το Χελιδόνι», «Με το λύχνο του άστρου», «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», «Της αγάπης αίματα» και «Ανοίγω το στόμα μου».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)