Γενικά

07 Απριλίου 2015 14:23

Νέα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Άλτις

Οι καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν διαδικτυακά στα χωριά όπου παράγεται το λάδι και να γνωρίσουν κάποιους απο τους παραγωγούς.

-


To Άλτις μάς φέρνει πιο κοντά στη φύση και τους πολύτιμους καρπούς της, υπογράφοντας δύο νέα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα.

Πρόκειται για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης.

Παράλληλα, με ακόμη μία γευστική καινοτομία, το Άλτις, μας μυεί στα μυστικά του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και, ταυτόχρονα, μας γνωρίζει τους ανθρώπους πίσω από τη γεύση του, τιμώντας τον κόπο που καταβάλουν για να το απολαμβάνουμε στο πιάτο μας. 

-  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό, με πλούσια, γεμάτη αρώματα γεύση από τις καλύτερες σοδειές της ελληνικής γης. 

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτηςαπό εκλεκτές σοδειές της περιοχής. Πρόκειται για ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.

Για το ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα www.altis.com.gr στα χωριά, όπου παράγεται το λάδι, αλλά και να γνωρίσετε κάποιους από τους παραγωγούς που προσφέρουν την εκλεκτή σοδειά τους για να φτιαχτεί αυτό το τόσο ξεχωριστό λάδι. 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)